Romët sulmojnë policët gjatë detyrës

Janë arrestuar dy të dyshuar një mashkull dhe një femër romë, pasi të njëjtit në gjendje të dehur kanë sulmuar fizikisht zyrtarët policorë si dhe duke i penguar ata gjatë kryerjes së detyrës zyrtare.

Lajme

25/08/2015 09:04

I dyshuari me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje ndërsa e dyshuara pas intervistimit është liruar.