Romeo, Juli dhe Elvisi “prishin” darkën e vajzave, shkaktojnë të qeshura me ndryshimin e tyre

Mbrëmjen e kaluar u organizua një darkë speciale vetëm për vajzat e “BBVA 3”. Vajzat u zhvendosën në një dhomë speciale, ndërkohë që i janë përgjigjur disa pyetjeve, shkruan lajmi.net. Ato kanë biseduar me njëra-tjetrën teksa kanë zbuluar disa sekrete. Teksa po e shijonin këtë mbrëmje, në dhomë ndërhynë disa banorë specialë. Romeo, Juli dhe…

ShowBiz

12/02/2024 11:45

Mbrëmjen e kaluar u organizua një darkë speciale vetëm për vajzat e “BBVA 3”.

Vajzat u zhvendosën në një dhomë speciale, ndërkohë që i janë përgjigjur disa pyetjeve, shkruan lajmi.net.

Ato kanë biseduar me njëra-tjetrën teksa kanë zbuluar disa sekrete.

Teksa po e shijonin këtë mbrëmje, në dhomë ndërhynë disa banorë specialë.

Romeo, Juli dhe Elvisi janë lyer e bërë sikurse femra, vetëm për të marrë pjesë në këtë darkë.

Ky moment ka shkaktuar të qeshura te konkurrentet, të cilat u habitën nga këto veprime./Lajmi.net/

l