Romantiku i Vetëvendosjes

Deputetin e Lëvizjes Vetëvendosje, Galuk Konjufcën, nëpër seancat e Kuvendit apo dhe debatet politike, e kemi parë serioz dhe shpesh i ashpër në diskursin e tij.

Lajme

10/08/2014 18:12

Por, ka një anë tjetër të Glaukut të cilën jo i gjithë opinioni ka pasur rastin që ta sheh.

Me sa duket, Glauku di të jetë mjaft romantik, teksa është pranë bashkëshortes së tij, Emira, me të cilën është i martuar para një viti.