Roberti: Do t’i bëj Norës 10 fëmijë

“Made in Albania”, ky është titulli i këngës që e sjelli mes këngëtaresh Robert Berishën.

ShowBiz

12/06/2016 11:03

Roberti ka punuar për 20 vite si muzicient dhe e njeh mirë skenën muzikore në vend.

Ai ka deklaruar se nisi të këndojë për idare, pra për ta fituar bukën e gojës, pasi ai nuk di të bëjë diçka tjetër.

Berisha ka thënë se nëse do të kishte para do ti bënte edhe 10 fëmijë me Norën./kosovarja

NORA_ROBERT-49-735x400