Roberti Berisha ka një mesazh për vëllezërit Xhaka (Video)

17:44 | 7 Qershor 2016

Këngëtari Robert Berisha ka lëshuar një përshëndetje për dy vëllezërit Xhaka, ku njëri luan për kombëtaren e Shqipërisë kurse tjetri për atë të Zvicrës.

Ai bashkë me menaxherin e tij, Jetmir Agaj, e ka bërë këtë video ku i përshëndet Taulantin dhe Granitin, derisa janë duke folur në telefon me Taulantin.

E përshëndetja ka shkuar me këngën e fundit të Robertit, “Made in Albania”.