Robert Berisha i propozon publikisht duet Linda Morinës

Muzicienti dhe tashmë këngëtari, Robert Berisha, në RTV21, ka thënë se do të kishte bërë duet me Linda Morinën.

ShowBiz

20/11/2016 16:50

Ai ka hedhur poshtë ato që kinse ai i ka thënë për Lindën, duke shtuar se nuk ka asgjë kundër saj dhe se do të kishte bërë duet me të.

Ai publikisht i propozoi Linda Morinës duet, por me një kusht që të paguaj ajo, pasiqë siç tha ai duke qeshur se Linda është duke shkuar nëpër konncerte dhe ka para.

Në ”1Kafe me Labin’’ këngëtari tregoi se bashkëshortja e tij, Nora Istrefi dhe këngëtarja nga Maqedonia, Altuna Sejdiu- Tuna kurrë nuk i kanë pasur raportet e këqija, duke shtuar se Nora dhe Tuna kanë qenë edhe shoqe shumë të mira.

Projektin e fundit të cilin e realizoi Roberti ishte ‘’Qysh pe lojna’’, të cilës edhe ia ka realizuar videok