Rita Ora pozon nudo për një revistë (FOTO)

Rita Ora është e famshmja e radhës e cila ka pozuar e gjitha e zhveshur për revistën “Lui”. Në kopertinat e revistës së njohur “Lui” vazhdimisht po shohim të famshmet të cilat nxjerrin shumë nga trupi i tyre. E radhës është edhe Rita Ora, e cila duket duke qeshur dhe e hareshme teksa ka pozuar…

ShowBiz

29/01/2016 05:19

Rita Ora është e famshmja e radhës e cila ka pozuar e gjitha e zhveshur për revistën “Lui”.

Në kopertinat e revistës së njohur “Lui” vazhdimisht po shohim të famshmet të cilat nxjerrin shumë nga trupi i tyre.

E radhës është edhe Rita Ora, e cila duket duke qeshur dhe e hareshme teksa ka pozuar me këmishën e hapur, ku ka nxjerrë gjithë gjoksin e saj.

Fotot për revistën franceze janë bërë nga fotografi kontrovers, Terry Richardson./fishmedia

12647777_1130398176978714_1057860855_n