Rita Ora bën tatuazh të ri (FOTO)

Është padyshim emri më i përmendur kohëve të fundit. Përveç këngëve hite, reklamave të shua, Rita Ora së fundmi po shkëlqen edhe në panelin e jurisë në ‘Voice of UK’. E përsëri për te shkruhet, kësaj radhe ajo a bërë në tatuazh të ri, në vesh...

ShowBiz

12/01/2015 09:30

Rita Ora duke se është e pasionuar pas tatuazheve, ajo ka disa të tilla në trup, ndrysa koleksionit të shumtë të tyre, këngëtarja ia ka shtuar edhe një tjetër.

Tatuazhin e ri, Rita e ka bërë në vesh dhe është një fytyrë duke buzëqeshur. E karshi fotografisë, ku tregon tatuazhin e ri, Ora ka lënë mbishkrimin.

“Sile though your heart is breaking. New tatoo”, ishte ky potimi i Ritës. Lajmi.met