Rita e pikëlluar për vdekjen e Walker

Vdekja e Paul Walker i ka tronditur yjet botërore, të cilët e kanë shprehur keqardhjen dhe dhimbjen që ndiejnë për humbjen e aktorit amerikan, i cili ishte viktimë e një aksidenti komunikacioni. “Paul Walker. Unë jam tej mase e pikëlluar”, ka shkruar këngëtarja kosovare në rrjetin social Twitter. “Zot, bekojë vajzën e tij”, ka përfunduar…

ShowBiz

01/12/2013 21:00

Vdekja e Paul Walker i ka tronditur yjet botërore, të cilët e kanë shprehur keqardhjen dhe dhimbjen që ndiejnë për humbjen e aktorit amerikan, i cili ishte viktimë e një aksidenti komunikacioni.

“Paul Walker. Unë jam tej mase e pikëlluar”, ka shkruar këngëtarja kosovare në rrjetin social Twitter. “Zot, bekojë vajzën e tij”, ka përfunduar shkrimi i Ritës.