Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Rinumërohen 50 vendvotime

10:28 | 14 Nentor 2019

Ilustrim. Qendra e Numërimit dhe Rezultateve (QNR)

Janë rinumëruar 50 vendvotime gjatë ndërrimit të dytë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Kështu ka thënë zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, sipas të cilit rinumërimi do të vazhdojë sipas planifikimeve.

Ky proces ka filluar të mërkurën pasdite dhe sipas vëzhguesve të zgjedhjeve dhe rinumërimit, pritet të zgjas rreth tri javë, pasi do të rinumërohen 1428./Kp