Rinisin gërmimet në Novi Pazar

Sot kanë rinisur gërmimet në vendin e quajtur Kozarev në Novi Pazar të Serbisë, nën dyshimet për një varrezë massive.

Lajme

07/08/2015 17:28

Lajmin për Klan Kosovën e ka konfirmuar Drejtori i Departamentit të Mjekësisë Ligjore, Arsim Gërxhaliu.

Ndryshe gërmimet në këtë lokacion rifilluan pas gjashtë muaj ndërprerje të tyre.

Komisioni Qeveritar për persona të pagjetur ka bërë të ditur se të premten dhe të shtunën do të gërmohet në një varrezë masive në vendin e quajtur Kozarevë në Novi Pazar ky dyshohet për një varrezë masive.

Rinisja e gërmimeve ka ardhur pas që Komisioni ka marrë ftesën nga pala serbe.