Rinia Demokratike e PDK-së djeg flamurin e ISIS

Sfida globale për djegien e flamurit të organizatës terroriste të quajtur Shteti Islam i Irakut dhe Shamit (ISIS), në Kosovë nisi me aktin e Rinisë Demokratike, forumit të te rinjve të Partisë Demokratike të Kosovës. 

Lajme

08/09/2014 18:32

Ky forum kishte vendosur që këtë akt ta bëjë para bustit të heroit kombëtar Skënderbeu.

Myslimanët të zemëruar nga sjelljet brutale të kryera nga ISIS janë duke shprehur zemërimin e tyre me versionin “Bucket Challenge Ice”, por ata duke e djegur flamurin e ISIS-it.

Aktivistët në Liban, të cilët e kanë nisur këtë sfidë, janë duke përdorur mediet sociale për të shpërndarë fotot dhe videot e njerëzve që ia vënë zjarrin flamurit bardh e zi, lëvizje që nisi pas vrasjeve barbare nga ana e pjesëtarëve të ISIS.