Rihannas dhe Drake, iu çel sabahu bashkë

Rihanna dhe Drake duket se kanë më shumë se shoqëri në mes vete. 25 vjeçarja dhe këngëtari amerikan duket se e kanë kaluar një natë eksituese së bashku. Këngëtarja nga Barbadosi kishte shkuar për ta ndjekur koncertin e 27 vjeçarit në Los Angeles, respektivisht në palestrën ‘Staples Center’, ndërsa më pas raportohet ta kenë vazhduar…

ShowBiz

27/11/2013 10:00

Rihanna dhe Drake duket se kanë më shumë se shoqëri në mes vete. 25 vjeçarja dhe këngëtari amerikan duket se e kanë kaluar një natë eksituese së bashku.

Këngëtarja nga Barbadosi kishte shkuar për ta ndjekur koncertin e 27 vjeçarit në Los Angeles, respektivisht në palestrën ‘Staples Center’, ndërsa më pas raportohet ta kenë vazhduar ndejën në klubin e natës ‘Bootsy Bellows’ deri në mëngjes, prej nga nuk dihet për ‘fatin’ e tyre, se ku kanë përfunduar.

Duket se këngëtarja e shumë hiteve ka merak t’u kthehet ish të dashurve. Pasi u pa kohë më parë bashkë për një periudhë të shkurtër me ish të dashurin Chris Brown, tash ‘RiRi’ iu kthye një ish të dashurit, reperit Drake.