Rihanna, seksi bikini në Barbados

Rihanna po i shijon festat e fundvitit së bashku me familjen e saj në Barbados, në tokën e lindjes. Kjo ishte një mundësi ideale për ta veshur një seksi bikini dhe për t’u zbavitur në një plazh të vendlindjes së saj. 25 vjeçarja u shfaq mjaft tërheqëse dhe provokuese në festën e Krishtlindjeve, duke veshur…

ShowBiz

27/12/2013 14:00

Rihanna po i shijon festat e fundvitit së bashku me familjen e saj në Barbados, në tokën e lindjes. Kjo ishte një mundësi ideale për ta veshur një seksi bikini dhe për t’u zbavitur në një plazh të vendlindjes së saj.

25 vjeçarja u shfaq mjaft tërheqëse dhe provokuese në festën e Krishtlindjeve, duke veshur kostum të Babadimrit, por me disa pjesë ndjeshme të trupit të zbukuara. Pas Vitit të Ri, ajo do t’i kthehet punës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.