Rihanna në klub striptizi

Nuk është hera e parë që Drake apo Rihanna e vizitojnë një klub striptizi dhe kjo em gjase nuk do të jetë as e fundit. ‘Radar’ ka njoftuar se të dyja yjet ishin në klubin ‘VLive strip’ në Houston të mërkurën mbrëma, ku shpenzuan para në rolin e konsumatorëve.   Kjo uebfaqe ka raportuar se…

ShowBiz

15/11/2013 12:00

Nuk është hera e parë që Drake apo Rihanna e vizitojnë një klub striptizi dhe kjo em gjase nuk do të jetë as e fundit. ‘Radar’ ka njoftuar se të dyja yjet ishin në klubin ‘VLive strip’ në Houston të mërkurën mbrëma, ku shpenzuan para në rolin e konsumatorëve.

Të predispozuar për striptiz.

 

Kjo uebfaqe ka raportuar se ata kanë shpenzuar së bashku 97,000 dollarë para të pastra gjatë qëndrimit në klub. Por, revista ‘E!’ njofton se kjo është një shumë e fryrë dhe se ata nuk kanë shpenzuar më shumë se 17,000 dollarë, të cilat ua kanë hedhur vallëzueseve dhe vallëzuesve.

Sipas vallëzuesit Jhonni Blaze, i cili thotë se ata qëndruan për më shumë se tri orë, duke u dukur si një çift dhe se ishin vërtet njerëz ‘cool’.

Striptizi – biznes profitabil, i pandikuar nga kriza globale.

 

Jhonni thotë ndër të tjera se ka vallëzuar me Rihannan, me të cilën i kishte flokët e ngjashëm, ndërsa 26 vjeçari Drake ishte më shumë i zënë duke shpërndarë para.

Rihanna kishte performuar të hënën në Dallas dhe Drake thuhet se ishte duke e shikuar. Këngëtarja nga Barbados kishte një koncert edhe të mërkurën, ndërsa në mesnatë ata shkuan në klubin e striptizit.