Rihanna e egër

Jo si zakonisht, në fotot për W Magazine shohim një Rihannë të mbuluar me rroba jo të zakonshme e poashtu edhe me grim paksa të frikshëm.

ShowBiz

12/08/2014 17:17

Për numrin e ri të revistës W Magazine fotot mund të ju duken edhe të frikshme.

Është Rihanna ajo që është egërsuar përsëri, të cilën që nga videoklipi i këngës ‘Disturbia’nuk e kemi parë kështu.

Ajo paraqitet në fotot si perëndeshë e kafshëve dhe e indianëve të lashtë, por gjithmonë me poza të mrekullueshme.