Rihanna e bardhë dhe topless

Rihanna i ka zbardhur flokët dhe ka pozuar ‘topless’ për kampanjën e re. Këngëtarja nga Barbados u paraqit ashtu si ka lindur, në kampanjën për koleksionin MAC Cosmetics’ Viva Glam, duke e mbuluar gjoksin me duart e saj. Lajmin e ka bërë të ditur New York Daily News. Nga viti 1994, kompania e famshme e…

ShowBiz

05/01/2014 08:30

Rihanna i ka zbardhur flokët dhe ka pozuar ‘topless’ për kampanjën e re. Këngëtarja nga Barbados u paraqit ashtu si ka lindur, në kampanjën për koleksionin MAC Cosmetics’ Viva Glam, duke e mbuluar gjoksin me duart e saj.

Lajmin e ka bërë të ditur New York Daily News. Nga viti 1994, kompania e famshme e kozmetikës, përmes koleksioneve të saj Viva Glam, ka ndihmuar në zhvillimin e jetës së meshkujve, femrave dhe fëmijëve që jetojnë apo që janë të prekur nga HIV apo AIDS. Përpos Rihannas, në këtë kampanjë në të ardhmen pritet të marrin pjesë edhe fytyra tjera të njohura.