Reagojnë SHBA-të: Të zbatohet vendimi i sotëm dhe të gjitha vendimet e Gjykatës Kushtetuese

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë reaguar lidhur me cështjen e vendimit të Gjykatës Kushtetuese për zgjedhjen e qeverisë së re pas mocionit të votëbesimit.