Ramadani për aksionin e djeshëm të Policisë në Veri: Janë 1001 mënyra për të kryer operacione të sundimit të ligjit në veri

Burim Ramadani, opinionist i çështjeve të sigurisë, thotë se rikthimi i tensioneve të sigurisë në veri është gabim dhe i pakuptimtë. Ai i referohet aksionit të djeshëm të Policisë në veri. “Rikthimi i tensionit të sigurisë në veri, gabim dhe i pakuptimtë! Janë 1001 mënyra për të kryer operacione të sundimit të ligjit në veri…

Lajme

21/05/2024 13:36

Burim Ramadani, opinionist i çështjeve të sigurisë, thotë se rikthimi i tensioneve të sigurisë në veri është gabim dhe i pakuptimtë.

Ai i referohet aksionit të djeshëm të Policisë në veri.

“Rikthimi i tensionit të sigurisë në veri, gabim dhe i pakuptimtë!

Mbajtja e situatës së tensionuar në veri nuk është në favorin e Kosovës, assesi! Dhe, sidomos tash pas disa shuplakave që mori Kosova nga partnerët ndërkombëtarë, sikurse ishte rasti i Këshillit të Europës!

Kujdesi strategjik i domosdoshëm”, shkruan Ramadani.