Ramadan Zejnullahu zgjidhet rektor i Universitetit ‘Hasan Prishtina’

Kryesuesja e Këshillit Drejtues të Universitetit “Hasan Prishtina”, Shefkije Islamaj ka bërë të ditur se ky këshill ka vendosur që Ramadan Zejnullahu të jetë rektor i UP-së.

Lajme

02/09/2014 15:24

Ramadna Zejnullahu është zgjedhur rektor i Universitetit “Hasan Prishtina”. Këtë e ka bërë të ditur Kryesuesja e Këshillit Drejtues të UP-së, Shefkije Islamaj. 

Zejzullahu në krye të UP-së, do të jetë gjatë dy viteve të ardhshme. 

Ai në konkurrencë për të parin e UP-së, kishte ushtruesin e detyrës së rektorit Anton Berishaj, Behxhet Mustafa, Adem Nura, dhe Isuf Musliu.