Ramabaja del komik pa qëllim: Një asistente në BE ka reaguar për qasjen ndaj Kosovës

Përderisa po zhvillohej emisioni Pressing në T7, Sadri Ramabaja një mbrojtës stoik i këtij pushteti dhe i Kurtit në veçanti, bëri një gafë ku të gjithë qeshën në studio. Ramabaja duke “radhitur” ata që u solidarizuan me Kurtin, të cilit gjoja se ia bënë me “hile” në Bruksel, tha se edhe një zyrtare diku brenda…

Lajme

18/09/2023 22:29

Përderisa po zhvillohej emisioni Pressing në T7, Sadri Ramabaja një mbrojtës stoik i këtij pushteti dhe i Kurtit në veçanti, bëri një gafë ku të gjithë qeshën në studio.

Ramabaja duke “radhitur” ata që u solidarizuan me Kurtin, të cilit gjoja se ia bënë me “hile” në Bruksel, tha se edhe një zyrtare diku brenda dhomve të insitucioneve të Bashkimit Europian e paska pa që ju ka bo “padrejtësi” Kosovës.

“Një reagim paska ndodhur nga një zyrtare në Bruksel atje, Federika Wolk, një zyrtare e Parlamentit Europian, është asistente”, tha ai.

Dhe disa nga panelistët aty nuk mundën të mbanin të qeshurat.

“E ata që fotokopjojnë a kanë reagu hala?”, ia ktheu Shkelzen Gashi./Lajmi.net