Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

Rama thirrje qytetarëve të zbatojnë masat e reja shtrënguese

20:05 | 6 Prill 2020

Kryeministri i vendit Edi Rama me anë të një postimi në Facebook u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve që të zbatojnë urdhrat dhe masat shtrënguese pasi do të jenë edhe më të forta.

Ndër të tjera kryeministri shkruan se në vijim do të garantohen nisma lehtësuese por që duhen zbatuar me përpikëri.

Postimi i tij:

u lutem të gjithë qytetarëve që lëvizin gjatë ditës në qendrat urbane të mos dalin pa autorizim! shumica dërrmuese janë super korrekt dhe kështu duhet të jenë të gjithë!

masat e reja ndëshkimore, të cilat duhet të garantojnë nismat e mëpasme lehtësuese, do të jenë shumë të forta, por uroj të mos e pësojë as edhe një, prandaj ju lutem të gjithëve korrektesë.

po bëjmë diçka që do të mbajmë mend si një mrekulli, nëse do të dimë të rezistojmë kështu deri në fund.