Rama kalon pranë çadrës, protestuesit e ofendojnë rëndë (Video +16)

Ditën e sotme kryeministri Edi Rama ka kaluar pranë protestuesve ndërkohë që po dilte nga kryeministria.

Lajme

05/03/2017 15:58

Por protestuesit nuk janë përmbajtur dhe kanë filluar ta shajnë atë më fjalë banale.

Madje u dëgjuan edhe nga ata që nisën sharje në kor si ndodh rëndom nëpër stadiume.

Pas kësaj, Rama kaloi në pjesën prapa Kryesisë së Kuvendit, krejt i pashqetësuar.