Rama hap fushatën zgjedhore në Tiranë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 30 qershorit e ka nisur në Tiranë.

Lajme

01/06/2019 17:32

“Tiranë – Çelja e fushatës së 30 qershorit, me kryebashkiakët kandidatë dhe këshilltarët bashkiakë socialistë nga i gjithë vendi”, shkori në Facebook shefi i Qeverisë Shqiptare.

Përndryshe, në këto zgjedhje do të mungojë opozita e cila po vazhdon aktivitetin e saj politik në rrugë pasi ka braktisur Parlamentin me kërkesën për formimin e një “qeverie transitore”.