Rahoveci jo vetëm i rrushit, por edhe i specave (Dokument&Foto)

Përveç festivalit të rrushit, Rahovecit organizon edhe festivalin e specit. Festival do të mbahet këtë muaj, me 28.08.2015 në fshatin Krushë e Madhe.

Lajme

20/08/2015 19:35

Ky festival do të mbahet nën patronatin e kryetarit të komunës së Rahovecit, z. Idriz Vehapi dhe Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, dhe nën përkrahjen e AGRO/USAID, raporton lajmi.net.

Në këtë festival do të prezantohen të gjitha llojët e specave që kultivohen në këtë rrethinë për vite me radhë. (lajmi.net)

 

Festivali i specit

speca Krushe

speca speca2 Speca djegës