Qysh me u pajisë me kartelën Mana?

1.Cka është kartela Mana? Kartela MANA është kartelë që ju shpërblen në formë të pikëve për çdo Euro që ju shpenzoni. Pikët e grumbulluara mund t’i shfrytëzoni si zbritje në blerjet e ardhshme te partnerët tanë. 2.Qysh mund të pajisem me kartelën Mana? Për t’u pajisur me kartelën MANA ju mund të regjistroheni në ndonjërën…

Lifestyle

05/02/2016 11:24

1.Cka është kartela Mana?

Kartela MANA është kartelë që ju shpërblen në formë të pikëve për çdo Euro që ju shpenzoni. Pikët e grumbulluara mund t’i shfrytëzoni si zbritje në blerjet e ardhshme te partnerët tanë.

2.Qysh mund të pajisem me kartelën Mana?

Për t’u pajisur me kartelën MANA ju mund të regjistroheni në ndonjërën nga pikat e shitjes të partnerëve të programit MANA. Gjithashtu, ju keni mundësi të regjistroheni online dhe të pajiseni me kartelën tuaj virtuale në telefonin tuaj të mençur. Ju mund të përdorni kartelën virtuale apo atë fizike varësisht se cilën e keni në dispozicion gjatë blerjes te partnerët tanë të shitjes.

3.Ku mund të grumbulloj pikë në kartelën time Mana?

Tregoni kartelën tuaj MANA kur bëni blerje te partnerët tanë dhe në fund të transaksionit, eurot e shpenzuara do të shndërrohen në pikë. Për më shumë informata klikoni https://mana.cards/#partneret

4.Qysh me fitu sa më shumë pikë?

Ofertat speciale ju mundësojnë që për çdo Euro të shpenzuar të grumbulloni më shumë pikë dhe më shpejtë. Shumë mundësi ju presin në dyqanet e parterëve tanë, prandaj vizitoni https://mana.cards/#ofertat

5.Qysh me i shfrytëzu pikët e grumbulluara?

Pikët e grumbulluara mund të shfrytëzohen si para për çdo blerje në rrjetin e dyqaneve MANA. Për shembull: 500 pikë të grumbulluara = 5 EUR shpërblim.

6.Qysh me u informormu për gjendjen e pikëve në kartelën time?

Për të ditur gjendjen e pikëve ju duhet të qaseni në llogarinë tuaj në www.mana.cards. Për çdo informatë tjetër na kontaktoni në: telefon 0 800 10 200 apo në email [email protected]

aa