Qeveria ndanë 138 mijë euro për zgjedhjet në Mitrovicën e Veriut

Qeveria e Kosovës ka ndarë buxhet për zgjedhjet e jashtëzakonshme në Mitrovicën e Veriut.

Lajme

30/10/2020 09:25

Shuma e ndarë dhe e kërkuar nga KQZ është 138 mijë e 940 mijë euro, shkruan lajmi.net.

Zgjedhjet në Mitrovicën e Veriut dhe Podujevë do të mbahen më 29 nëntor.

Më herët gjatë kësaj mbledhjeje, qeveria miratoi edhe projekt-buxhetin për vitin 2021. /Lajmi.net/