Qeveria i përgjigjet kërkesës së QUINT-it për heqjen e taksës dhe rifillimin e dialogut

Kosovës i është bërë përsëri thirrje ta heq taksën dhe të kthehet në tavolinën e bisedimeve me Serbinë.