Qe katër ditë vazhdojnë kërkimet për gjetjen e një banori të Malishevës

Po vazhdojnë kërkimet në ditën e katërt për gjetjen e Muharrem Berishës, nga fshati Gurbardh i Malishevës, i cili nga data 24 qershor, është raportuar i zhdukur. Gjatë ditëve të kaluara, janë zhvilluar operacione të kërkimit, në të cilët kanë marrë pjesë të gjitha organet përkatëse dhe vullnetarë të shumtë.

Lajme

27/06/2018 20:49

Në këtë aksion, për të dytën ditë, po marrin pjesë edhe ekipet e kërkim-shpëtimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

“Forca e Sigurisë së Kosovës është angazhuar në operacion kërkimi në rajonin e Malishevës me vendim të ministrit Rrustem Berisha dhe me urdhër të Komandantit të FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama, pas kërkesës së bërë nga Kuvendi Komunal i Malishevës”, thuhet në njoftim.

Komuna e Malishevës apelon te të gjithë banorët e zonës që të jenë bashkëpunues.