PZAP anulon vendimin e KQZ-së, Naim Bazaj mbetet kandidat për kryetar të Drenasit (Dokument)

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka anuluar vendimin e Komisionit Qendror Zgjedhor (KQZ) për decertifikimin e Naim Bazajt në zgjedhjet për kryetar të komunës së Drenasit.