Pyetjet e Kelmendit për Ali Ahmetin

Profesor Muhamet Kelmendi një prej themeluesve të ilegales LPK-së në Perëndim dhe ish nënkryetar i kësaj lëvizje ilegale jashtë vendit, duke e njohur mirë Ali Ahmetin, i ka shtruar atij katër pyetje.

Lajme

02/05/2015 13:58

Në një postim të tij në Facebook, Kelmendi ka kërkuar nga kryetari i BDI-së, që t’i analizojë mire ato pyetje dhe t’u përgjigjet ngadalë.

Profesori universitar, Muhamet Kelmendi, duket se ka qenë në nguti gjatë kohës kur e ka shkruar këtë postim, bazuar në disa gabime të bëra në tekst.

Disa ceshtje ne forme pytesore per Ali Ahmetin?

  1. Ku gjindesh aktualisht?
  2. Kur dhe si jo shoket tu bene idole dhe bashkepunetor?
  3. C’fare te duhet lista qe ia dhe Isa Mustafes per ndjekjen e shqiptareve ne Kosove?
  4. Ku po shkon keshtu?

Analizo mire dhe ngadale!

Mjafte me!

Muhamet Kelmendi