Puthje në qafë mes Lumit e Albyt, ai thotë se e ka gjetur dashurinë

Lumi dhe Alby kanë pasur raporte shumë të afërta me njëri tjetrin kohëve të fundit. Alby është vendosur krah Lumit edhe në debatin e tij me Ganiun dhe i ka ndihmuar në debat. Së fundmi ata janë parë duke qëndruar bashkë në oborrin e shtëpisë së Big Brother Vip Kosova. Në një moment të bisedës…

ShowBiz

29/11/2023 13:18

Lumi dhe Alby kanë pasur raporte shumë të afërta me njëri tjetrin kohëve të fundit.

Alby është vendosur krah Lumit edhe në debatin e tij me Ganiun dhe i ka ndihmuar në debat.

Së fundmi ata janë parë duke qëndruar bashkë në oborrin e shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Në një moment të bisedës Lumi është ai i cili deklaron se e ka gjetur dashurinë por nuk e tregon emrin.

Lumi dhe Alby u panë edhe më të afërt, ai e puth në qafë Albyn dhe ajo nuk reagon asgjë në këtë situatë. /Lajmi.net/

YouTube player