Pusetat kërcënuese

Disa puseta të kanalizimeve kanë mbetur pa kapak në kryqet. Kësisoj qytetarët po frikësohen nga ndonjë fatkeqësi që mund tu ndodhë.

Lajme

26/06/2018 11:57

Në një rrugë në lagjen “Qëndresa” në Prishtinë kanalizim është hapur tërësisht. Mungesa e kapakut të pustes pos që po përben shqetësim për veturat po kërcënon edhe fëmijët e vegjël, shkruan lajmi.net.

3604-1-full

Ndërsa në afërsi të rrugës “Gazmen Zajmi” në lagjen Aktash është shembur një pjesë e asfaltit buzë pusetes dhe ujërat e e zeza kanë filluar të dalin në sipërfaqe.

3601-1-full

Këto kërkesa i janë drejtuar Komunës së Prishtinës nëpërmjet Platformës digjitale ‘ndreqe’. Qytetarët po raportojnë çdo ditë për gropa në rrugë dhe mungesë të kapakëve të pusetave. /Lajmi.net/