Punimet në rrjet, këto vende do të mbesin pa rrymë gjatë dy ditëve të ardhshme

KEDS-i ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Lajme

07/06/2022 16:42

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodh për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet, shkruan lajmi.net.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Vendet që do të mbesin pa rrymë:

08.06.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kraishta (Kodi: 41000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Mitrovicë

1.

Nga NS 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Betonijerka (Kodi: 70000104) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi shtyllave 10kV.

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Stublla(Kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorc, Ramnishtë, Stubull e Epërme, Stubull e Poshtme dhe Vërbovc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit – revizion në largpërçuesin 10kV, ndërrimi i shtyllave 12m dhe izolatorëve të tensionit të mesëm.

Prizren

1.

Nga NS 110/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shpenadia (Kodi: 32000023 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Miloshevë (Kodi: 15019005 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave.

2.

Nga NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashtice, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fortesa (Kodi: 82081009 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat Bellacërk dhe Sopniq.

Arsyej: Ndërprerje për siguri të sistemit, Demontimi i shtyllës së thyar në TM Degëzimi TS Fortes I.

2.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Banja (Kodi: 82082008 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rruga 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit Përforcim i shtyllave TM shtrëngimi i përçuesve.

08.06.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen në stabiliment te Fati im TS-at prej orës 09:00-09:20 dhe nga ora 15:40-16:00

NS 10/0.4kV Llapnasellë 3 (Kodi: 19000035121)

NS 10/0.4kV Llapnasellë 1 (Kodi: 19000035123)

NS 10/0.4kV Llapnasellë 2 (Kodi: 19000035122)

NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc (Kodi: 19000035013)

NS 10/0.4kV NTP” Arbëria”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

NS 10/0.4kV Banesat Private te shkolla L.P. (Kodi:19000035020)

NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)(Kodi:19000035097)

NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)

NS 10/0.4kV JEHONA TS Privat (Kodi: 19000035100)

NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)

NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)

NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve “Delux” (Toverlani) (Kodi:19000035247)

NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)

NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)

NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”(Kodi:\19000035156)

NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)

NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)

NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)

NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi:19000035039)

NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi:19000035042)

NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci(Kodi:19000035044)

NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)

NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekti banesor (Kodi:19000035047)

NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)

NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)

NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)

NS 10/0.4kV Internation health centar (spitali turk) (Kodi:19000035043)

NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)

NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA(Kodi:19000035104)

NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:\19000035108)

NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)

NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist (Kodi:19000035113)

NS 10/0.4kV Llapnasellë 4 (Kodi:19000035120)

NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)

NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)

NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)

NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri “Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)

NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)

NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)

NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)

NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)

NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:\19000035249)

NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Punimet duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen 09:00 deri 16:00

TS 10/0.4 kV 19000035122

TS 10/0.4 kV 19000035190

TS 10/0.4 kV 19000035242

Vendet: Lapnasella 2.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës 12/1000 siç ka kërkuar komisioni I pranimit teknik që të ndërrohet shtylla për konsumatorin Milosh Zhiviq në Llapnasellë, pasi që nuk kemi mundur t’i përfundojmë punimet për shkak të tejkalimit të afatit kohor në pëlqimin elektro-energjetik.

09.06.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

NS 10/0.4kV[kV] TS Madanaj 2 (kodi:80080006134) prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Meje 1, Madanaj 2 dhe Dallashaj.

Arsyeja: Vendosja e konzollave në shtylla të reja dhe përçueseve.

09.06.022

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Elektromotori Deva (kodi: 81000003) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumatorë), Asim Vokshi (1 konsumator), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Verifikimi i kabllove me automjet matës.

2.

NS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bizneset (kodi: 82000020) prej orës 12:00 -12:10 dhe 12:50-13:00

Vendet: 19 konsumatorë komercial – rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, Rr.491 Vëllezërit Frashëri, rr.493 Hasan Prishtina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.547 Tafil Zyberi, rr.551 Edit Durham dhe fshati Zatriq.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

Nga ora 12:-00 deri në ora 13:00 do të mbesin pa tension këto nënstacione:

NS 10/0.4kV Zatriqi sh.pk Hamdi Kastrati (Kodi: 82000020031)

NS 10/0.4kV Gurthyesi Thaqi (Kodi: 82000020019 )

Vendet: Gurthyesi Thaqi dhe Shpk Hamdi Kastrati.

Arsyeja: Lidhja e urave në trafo shtyllë, sipas zgjidhjes teknike. /Lajmi.net/