Punime në rrjet, KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës gjatë dy ditëve të ardhshme

Për shkak të punimeve në rrjet dhe sistem, KEDS-i ka njoftuar për ndërprerje të rrymës.

Lajme

29/10/2020 17:09

Gjatë dy ditëve të ardhshme në disa vende të Kosovës do të ketë ndërprerje të rrymës, kjo për shkak të punëve në rrjet dhe sistem që do të bëhen nga ana e KEDS-it.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet, pa ndërhyrje:

30.10.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maja e zezë (Kodi 50051007) nga ora 12:00 – 15:00

Vendet: Rrugët: 12 Qershori, Lekë Dukagjini (një pjesë), Maria Shllaku si dhe vendet Levoshë dhe Maja e Zezë.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtylla të betonit

2.

Në TS 110/10 kV Klina  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanice (kodi: 52000003) prej orës 09:00 – 12:00  dhe 13:00-16:00

Vendet: Fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjevik i Madh, Jashanic, Jellovc, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmirë.

Arsyeja: Pastrim I trases.

Verejtje: Gjate kesaj nderprerje pa furnizim me tension mbetet edhe BRE Led Light Technology (Kodi:52000003041)

Ferizaj

1.

Në TS 35/10 kV Kaçanik  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Voskopoja  (kodi:40043001) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet:.  Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë) dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e shtyllave Betonit

2.

Nga TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caraleva  (Kodi 41046004) nga ora 09:00-12:00 dhe  13:00-16:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ëiliam Ëalker. Fshatrat: Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc.

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

Prizren

1.

Në TS 35/10 kV Pirana  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hasi 2   (kodi:30034003) prej orës 09:00 – 12:00  dhe 13:00-16:00

Vendet:.  Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

2.

Nga TS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kamenica  (Kodi :31000029) nga ora 12:00 – 12:30

Vendet: Rrugët: 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë), Fshatrat: Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i TS beteja e pashtrikut

Gjakovë

1.

Në TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi   (Kodi 80080007) nga ora 09:00-12:00 dhe  13:00-16:00.

Vendet: Fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll. Rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumatorë) dhe Nënë Tereza (1 konsumatorë).

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

Punime nga palët e treta

31.10.2020

Ferizaj

1.

TS  110/35/10 kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komogllava  (Kodi 40000009) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magj. Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magj. Prishtinë-Ferizaj (1 konsumatorë) dhe Varosh.

Arsyeja: Realizimin e kyçjes hyrje/dalje sipas PEE-es

Punime në projekte investive

31.10.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 – 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Bërnicë e epërme (Kodi: 13000001004) nga ora 11:00 – 15:00

Vendet: Bërnicë e epërme.

Arsyeja: Punime  në  RTU.

3.

Në NS 35/10 kV  Fushe Kosova    do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bardh I Madh  (Kodi: 15018018) nga ora 09:00 – 10:00 dhe 15:00-16:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e F.Kosoves pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhin e Madhë .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension

4.

Në NS 35/10 kV  Fushe Kosova    do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bajqincet  ( kodi: 15018018064) prej ores 09:00-16:00

Vendet:  lagja Bajqincet

Arsyeja: Zhvendosja e TS-it ekzistues – TS Bajqinë

5.

Në NS 35/10 kV  Fushe Kosova    do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bardh I madh te Sadiku   ( kodi: 15018018063) prej ores 09:00-16:00

Vendet:  Nje pjese e fshatit Bardh I Madh.

Arsyeja: Shtrirje e kabllove.

6.

Në NS 110/10 kV  Drenas    do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baic Qikatove    ( kodi: 16100008) prej ores 09:00-15:00

Vendet:  Vërboci,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Energjizimi I trafos se re.

Gjakovë

1.

Nga  TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gjakova II (kodi 810001) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV e NS Gjakova II dhe 2 dalje 10kV nga NS Gjakova 2 prej orës 00:30  deri ne ora 06:30.

Vendet: Rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Vashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina, Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë), Lagjëja Brekoc, Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica, Spitali Rexhional i Gjakovës dhe Thertorja.

Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali  (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina, Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumatorë), Asim Vokshi (1 konsumatorë), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize,  Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Ferizaj

1.

Nga  TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj III, NS 35/10kV Ferizaj II, NS 35/10kV Ferizaj I, NS 35/10kV Kaqaniku, NS 35/10kV Shtërpce, NS 35/10kV Silkapori dhe daljet 10kV të TR 3 me dt.31.10.2020 (e shtune) nga ora 22:00  deri me dt.01.11.2020 (e diele) në ora 02:00.

Vendet: Rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Gjaovani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistrlja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumatorë), lagjëja e Qiraxhive  (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik, Magj. Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu  (një pjesë), Muskim Mulliqi  (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna. Fshati Bibaj  (një pjesë) dhe Greme (1 konsumatorë), Afrim Zhitija, Agim Bajrami, Ahmet Kaçiku, Astrit Bytyqi, At Nikë Prela (një pjesë), Avdyl Dura, Aziz Kelmendi, Bekim Osmani, Dem Ahmeti (2 konsumatorë), Dimitrije Tucoviq, e Janinës (një pjesë), e Kërçovës (një pjesë), e Pashtrikut (një pjesë), e Tiran(një pjesë), e Pejës (një pjesë), Ejup Rexhepi, Enver Hadri (2 konsumatorë), Fan Noli, Fazli Obrazhda, Fehmi Agani, Ferat Sojeva, Filip Shiroka, Gjon Sereqi, Gursel e Bajram Sylejmani, Haki Stërmilli (2 konsumatorë), Halim Spahiu, Halit Bajrami, Hasan Prishtina, Hysen Tërpeza, Ibrahim Crnilla, Idriz Ajeti, Ilir Konushevci, Ismet Jashari, Josip Rela, Kadri Halimi, Kemajl Hetemi, Krujës, Lasgush Poradeci, Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mejdi Gjaferi, Metush Krasniqi, Mithat Frashëri (një pjesë), Mumin Shkodra (një pjesë), Mustaf Bakija (një pjesë), Pandeli Sotiri, Petar Koqiq (një pjesë), Prenk Gjergji, Qemajl Ilazi, Qazim Llugazhiu (një pjesë), Raif Halimi (2 konsumatorë), Ramadan Sylejmani, Remzi Hoha, Rexhep Bislim, Ramadan Salihu, Sami Frashëri (një pjesë), Shaban Polluzha, Shaban Vata, Shefqet Musarai (një pjesë), Shen Jeronimi, Thimi Mitko, Vëllezrit Xhaki (një pjesë), Vëllezrit Jashari (një pjesë), Vëllezrit Gërvalla (një pjesë) dhe Xhon Sereqi (një pjesë). Fshati Bibaj (një pjesë), 28 Nëntori, 3 Prillli (2 konsumatorë), 7 Marsi, Avdullah Musliu, Abdylselam Ahmeti (një pjesë), Adem Gllavica, Afrim Zhitija, Agim Ramadani, Ali Asllani, Ali Ivaja (një pjesë), Ali Shefik Spahiu (një pjesë), Anastas Athanasi, Anton Çetta (një pjesë), Apollonia (një pjesë), Arsim Zeqiri (një pjesë), Asdreni, Astrit Suli (një pjesë), Azem Bejta, Bajram Curri, Bajram Kelmendi (një pjesë), Besim Qarri (një pjesë),  Bjeshkët e Nemuna (një pjesë), Çajupi (një pjesë), Çerqiz Topulli, 2 Qërshori, 15 Shkurti (një pjesë), Agim Matoshi (një pjesë), Asim Vokshi (një pjesë), Avdyl Dura, Besim Rexhepi, Dëshmorët e Kombit, e Ilirisë, Ejup Statovci (një pjesë), Enver Topalli, Gjemajl Kada (një pjesë), Hamëz Jashari, Imri Halili (një pjesë), Indrit Cara (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Rexhep Bislimi, Rifat Berisha (një pjesë), Xhemajl Kada (një pjesë) dhe Saranda (një pjesë), 2 Korriku, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe Uçk…..

Fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë), Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Qardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh, Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë) dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë), Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë), Brezovica, Jazhince, Sevce, Vrbeshtica dhe Vikendicat, Shtërpce, Berevce dhe Brezovicë (një pjesë), Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë, Drenogllavë (një pjesë), Dushkaja (një pjesë), Gjurgjedell, Korbliq, Llanishtë dhe Runjevë si dhe një pjesë e Kaçanikut…..

Arsyeja: vendosja e kthines 35 kV qe furnizon nenstacionin Ferizaj 3 35kV

Ka BRRE –  HC Brezovica dhe Viqa – Matkos Group.

2.

Nga  TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj III dhe NS 35/10kV Ferizaj I me dt.31.10.2020 (e shtune) nga ora 22:00  deri me dt.01.11.2020 (e diele) në ora 04:00.

Vendet: Rrugët: 12 Qershori (një pjesë), Ahmet Kaçiku (një pjesë), Ali Kelmendi, Dëshmorët e Kombit, e Dardanisë, Epopeja e Jezercit (një pjesë), Hoxhë Kadri Prishtina, Isa Boletini, Mustafë Goga, Ramadan Rexhepi, Sanije Rexhepi, Sejdi Sejdiu, Smajl Gorani, Tahir Sinani dhe Uran Tinova (një pjesë), Afrim Zhitija, Ahmet Delija (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Aleksandër Mojsiu (një pjesë), Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Astrit Bytyqi, Azem Shkreli (një pjesë), Besim Fazliu, Besim Qarri (një pjesë), Daut Dauti, Dëshmorët e Kombit, Dimitrije Tucoviq, Emin Duraku, Esat Mekuli (një pjesë), Faton Vehbiu (një pjesë), Fazli Sojeva, Ganimete Tërbeshi, Gëzim Sahiti, Gjon Sereqi, Halil Alidemaj, Isa Boletini, Kemajl Hetemi, Kuvendi i Arbërit, Marije Shllaku, Mic Sokoli (një pjesë), Naim Frashëri, Nazmi Uksmajli, Mustaf Goga (një pjesë), Sander Prosi, Tahir Meha (një pjesë), Tahir Sinani, Tomorri (një pjesë), Vllezërit Gërvalla, Vllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Xhon Sereqi (një pjesë), Afrim Abazi (një pjesë), Ajet Gërguri (një pjesë), Atë Pren Doqi (një pjesë), Drenica (një pjesë), e Dukagjinit (një pjesë), e Dardanisë, e Kaçanikut (një pjesë), e Lubetenit, e Shkumbinit (një pjesë), Epopeja e Jezercit, Eqrem Qabej (një pjesë), Gjergj Kastrioti (një pjesë), Gucia (një pjesë), Hasan Çerkini, Idriz Seferi (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Mbretëresha Tetutë (një pjesë), Migjeni (një pjesë), Musine Kokollari (një pjesë), Naim Beka, Nazim Bakiu (një pjesë), Njazi Bajraktari, Pjetër Budi (një pjesë), Qamëria (një pjesë), Ramadan Salihu, Ramush Satrolli (një pjesë), Sadik Bega (një pjesë), Sejdi Sejdiu, Shtjefan Gjeçovi (një pjesë), Tefta Tashko (një pjesë), Ulpiana (një pjesë) dhe Xhemë Gostivari (një pjesë), Bekim Osmani, Beteja e Kosharës, Dëshmorët e Kombit, Drenica (një pjesë), e Adriatikut (një pjesë), e Dibrës (një pjesë), e Lubjanës (një pjesë), Hamëz Jashari, Latif Hasani (një pjesë), Lepenci (një pjesë), Lulzim Guta, Metush Krasniqi, Rifat Berisha, Riza Goga, Sadik Bega (një pjesë), Sadik Trafashiku, Sali Baliu, Sharrit, Skënderbeu, Toni Bler, Vjosa (një pjesë), Ëilliam Ëalker (një pjesë), Xhimi Shea (një pjesë) dhe Zenel Hajdini, Agim Prodani (një pjesë), Ali Hadri, Beq Heta (një pjesë), Besim Rexhepi (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Elhami Hasani (një pjesë), Enver Maloku (një pjesë), Faik Rexha (një pjesë), Gramozi (një pjesë), Gursel e Bajram Sylejmani, Hajdin Matoshi (një pjesë), Imri Halili, Lagja e Qiraxhive, Liman Reka, Luigj Gurakuqi (një pjesë), Mujo Ulqinaku (një pjesë), Nekadin (një pjesë), Rexhë Berisha (një pjesë), Riza Matoshi (një pjesë), Rrezak Shala, Sylejman Pitarka (një pjesë), Vezir Jashari, Viktor Hygo (një pjesë), Xhyli Semaja (një pjesë)….

Fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë), Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët, Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok, Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Qardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh….

Arsyeja: testimi i kabllove edhe energjizimi i linjes se re 35 kV nga Bibaj ne Ferizaj 3

3.

Nga  TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj II me dt.31.10.2020 (e shtune) nga ora 22:00  deri me dt.01.11.2020 (e diele) në ora 10:00.

Vendet: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi, Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Bostonit, Cen Dugolli (një pjesë), Driton Islami, e Reçakut (një pjesë) she Sali Çeku, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukes, Fabrika e Gypave 2, 3 dhe 4, frim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi  (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë).

Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë, Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë),

Arsyeja: zhvendosja e daljeve 10kV në daljeve në blinden mobile për shkak të ndrrimit të kthunave që gjenden Brenda NS Ferizaj 2.