Punëtorit të pastrimit i rrezikohet jeta nga hudhja e mbeturinave të rrezikshme

Papërgjegjësia e qytetarëve ka rrezikuar jo pak jetën e një punëtori të pastrimit.

Lajme

30/04/2022 08:14

Është vet punëtori i pastrimit që ka treguar rastin, ku për më tepër ka thënë se edhe është kërcënuar nga pronari i shtëpisë që e kishte hedhur në mbeturina mjetin plasës.

Postimi i punëtorit pa ndërhyrje:

Sod ne fshatin Sopih ne orar te punes un si puntor I kompanis EKORIGJION lendohem dhe as kush nuk merr masa dhe pronari shtepis ben kerrcnim une po paguj 4.euro.