Punëtorët e larguar nga KEDS-i: Stop akademisë së turpit (Foto)

Punëtorët që janë larguar nga puna në KEDS kanë protestuar sot derisa kjo kompani po mbante një ceremoni në periferi të kryeqytetit.

Lajme

14/11/2016 11:00

Ata mbanin në duar pankarta “Largohen punëtorët me mbi 30 vite përvojë pune, punësohen punëtorë me pagë 170 euro”, shkruan lajmi.net

“Stop KEDS – Akademia e turpit”

Kujtojmë se Inspektorati  i Punës në ankesën që e kanë bërë rreth 200 punëtorë të KEDS-it që janë larguar nga puna, ka marrë vendim pozitiv për ta në shkallën e parë.

Ndryshe këta punëtorë kanë pasur kontrata të përhershme dhe kanë kërkuar takime me krerët institucional por nuk janë pritur. /lajmi.net