Punëtorët dhe pronarët e Korporatës HIB dhurojnë gjak

Korporata HIB, njëra ndër korporatat më të mëdha kosovare dhe tatimpaguesi më i madh në Kosovë, sot ka njoftuar se pronarët bashkë me dhjetëra punëtorë të korporatës i janë përgjigjur pozitivisht kërkesës për dhurimin e gjakut.

Lajme

05/04/2018 09:31

 

Korporata HIB në bashkëpunim me Qendrën e Kosovës për Transfuzionin e Gjakut, ka organizuar dhurimin e gjakut nga punëtorët dhe menaxhmenti i korporatës, si përgjigje ndaj fushatës vetëdijesuese për dhurimin vullnetar të gjakut, që do të shërbejë për trajtimin e rasteve në nevojë në qendrat emergjente spitalore.

“Misioni ynë shkon përtej ofrimit të produkteve dhe shërbimeve më të mira për qytetarët e Kosovës. Ne duam të shërbejmë si një model i qytetarit të përgjegjshëm korporativ” ka thënë Hysen Lajqi, drejtor ekzekutiv në Korporatën HIB. “Punëtorët dhe menaxhmenti ynë janë gjithnjë të gatshëm për kontribut dhe mbështetje për njerëzit në nevojë, duke përfshirë këtu edhe dhurimin vullnetar të gjakut” ka thënë më tej Lajqi.

Dhurimi i gjakut është pjesë e aktiviteteve të shumta të përgjegjësisë sociale të cilat Korporata HIB është duke i ndërmarrë përgjatë viteve, në mbështetje të qytetarëve, insititucioneve dhe organizatave me karakter publik në vendin tonë.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

????????????????????????????????????