Publikohen video të reja të ekzekutimeve të tmerrshme të ISIS-it (Video)

22:27 | 4 Dhjetor 2015

ISIS ka publikuar një seri të videove ku shfaqen ekzekutime të tmerrshme nga Jemeni.

Katër videot shfaqin rebelët huthi, të cilët po përballen me Qeverinë dhe Al-Kaidën në Gadishullin Arabik, janë ekzekutuar në mënyra të ndryshme.

Gjashtë burra vriten nga raketa hedhësit, ndërkohë një grup tjetër po prej gjashtë burrave vendosen në një barkë e cila futet në det dhe pastaj bombardohet.

Në rastin tjetër katër burra ekzekutohen me raketa në formë gjerdanësh të vendosur në qafën e tyre derisa nëntë të tjerëve u hiqet koka me thika të mprehta.

http://