PSHDK mohon se i dyshuari për vrasjen e Kusari Lilës është anëtar i saj

Partia Shqiptare Demokristiane e Kosovës (PSHDK), përmes një komunikate për media ka njoftuar se i akuzuari për organizimin e një atentati për vrasjen e Mimoza Kusari – Lila, Mikel Qupi nuk ka qenë dhe nuk është anëtar i PSHDK-së.

Lajme

10/10/2015 12:36

Qupi është punëtor i administratës komunale të Gjakovës, gjegjësisht udhëheqës i Zyrës së vendit në fshatin Bishtazhin.

Qupi, thuhej se është pjesë e PSHDK-së, partner në qeverisje i ish Kryetarit Pal Lekaj./Kosova Press/