Protestuesit po transportohen me autobusa para KSHZ në Shkup

Njëqind njerëz pritet të bashkohen me njerëzit të cilët në mënyrë të organizuar po barten për në Shkup.

Lajme

16/12/2016 20:35

Nga disa qytete po vijnë autobusë për në Shkup, dhe pastaj anëtarët e VMRO-DPMNE-së po nisen drejt në KSHZ, mëson A1on.mk.

Po vijnë njerëz nga Ohri, Velesi, Shtipi dhe të tjerë po në Shkup. Me furgona po transportohen simpatizantët dhe anëtarët e VMRO-DPMNE-së nga Gjorçe Petrovi dhe komuna të tjera në Shkup.