Protestojnë punëtorët teknik të QMF-ve dhe disa shkollave në Prishtinë

Sot duke filluar nga ora 10:00 punonjësit e Qendrave të Mjekësisë Familjare në Prishtinë si dhe punëtorët teknik të 9 shkollave do të protestojnë. Protesta e tyrë është paraparë të zhvillohet para objektit të Komunës së Prishtinës. Ata po kërkojnë rritje tëp agave, shkruan lajmi.net. Protesta pritet të fillojë nga ora 10:00.Teksa është bërë e…

Lajme

21/11/2023 08:08

Sot duke filluar nga ora 10:00 punonjësit e Qendrave të Mjekësisë Familjare në Prishtinë si dhe punëtorët teknik të 9 shkollave do të protestojnë.

Protesta e tyrë është paraparë të zhvillohet para objektit të Komunës së Prishtinës.

Ata po kërkojnë rritje tëp agave, shkruan lajmi.net.

Protesta pritet të fillojë nga ora 10:00.Teksa është bërë e ditur se nëse kjo protestë nuk do të ketë rezultate, kryetarët e shoqatave do të caktojnë datën për hyrje në grevë./Lajmi.net/