Protesta për Serbrenicën në Beograd

18:34 | 10 Korrik 2015

Gratë në të zeza

Organizata joqeveritare “Gratë në të zeza” kanë mbajtur një performancë para ndërtesës së Presidencës në Beograd në përkujtim të masakrës së Srebrenicës.

Gratë në të zeza në qetësi kanë mbajtur 20 pasqyre me të cilat kanë dashur të japin mesazh se “Serbia në pasqyrë e sheh Srebrenicën”, transmetojnë mediat serbe.

Ato kanë mbajtur edhe transparente me mbishkrimet “Përgjegjësi:, “Solidaritet”, “Kujtojmë” dhe “Shpalleni 11 korrikun ditë e kujtimit të gjenocidit në Srebrenicë”.