Protesta në Shkup zhvendoset para Gjykatës

Protesta e qytetarëve, i cila ka filluar para Prokurorisë Speciale Publike dhe ka vazhduar në drejtim të Kuvendit dhe tani për tani protestuesit janë para Pallatit të Gjykatës.

Lajme

25/04/2016 20:35

Qëllimi është Gjykata Themelore Shkup 1, e cila për dy aktivistët e partisë ‘E Majta’ Zdravko Saveski dhe Vladimir Kunovski kanë përcaktuar masë arresti shtëpiak dhe konfiskimin e pasaportave. Ata janë të dyshuar për përfshirje në një protestë dhe demolim të zyrave të presidentit George Ivanov.

Në rrugën për në gjykatë, protestuesit kanë hedhur ngjyrë edhe në ndërtesën e Ministrisë së Punëve të Jashtme.