Protesta eskalon në dhunë, protestuesit po thyejnë xhamat e qeverisë (Foto)

Përfundimi i protestës nuk i ka larguar edhe protestuesit nga vendi ku po qëndronin para qeverisë. Protesta e paralajmëruar si paqësore, ka eskaluar në dhunë, pasi një pjesë e madhe e protestuesve, po sulmojnë me gjësende të forta objektin e qeverisë. 

Lajme

24/01/2015 16:23

Tanimë të gjithë xhamat e objektit të qeverisë, në pjesën përballë sheshit Skënderbe, janë thyer. 

Protesta është shpallur e përfunduar nga Albin Kurti, por një grup i protestuesve po vazhdojnë të qëndron aty dhe të hedhin gurë në drejtim të objektit të qeverisë. 

Deri më tani nuk është parë ndonjë reagim i Policisë së Kosovës, për ti penguar. (lajmi.net)