Protesta e Ferizajasve kundër Jabllanoviqit (FOTO)

Protesta në Ferizaj u organizua nga një grup i organizatave jo-qeveritare si dhe në përkrahje të këngëtarit vendas Labinot Tahiri.

Fotot e realizuara nga Flamur Ilazi