Projektues sinjalesh për çiklistët (Foto)

Eko-shpikjet në ndihmë të sigurisë së çiklistëve nuk kanë fund.

Lifestyle

25/06/2015 19:40

Një pajisje e montuar që projekton sinjale në shpinën e çiklistit, tashmw mund të ndryshoj dhe përmirësoj ndjeshëm marrëdhëniet mes dy përdoruesve të rrugës.

Konceptuar nga një projektues në Azerbajxhan, Elnur Babayev, “Cyclee” mund të projektoj sinjale të ndriçuara në varësi të veprimeve të çiklistit.

Imazhet e projektuara mund të modifikohen në pajisje të lëvizshme dhe të transferohet në një projektor, e cila më pas tregon sinjalin e duhur mbi kurrizin e çiklistit.

bicikleta biçikletat