Producentja konfirmon shtatëzëninë e Scarlett Johansson

Johansson është paraqitur për herë të parë në media, që nga spekulimet që thonin se ajo është shtatëzënë, edhe pse një gjë e tillë nuk është konfirmuar nga vet aktorja. “Reagimi im i parë ishte se unë isha shumë e lumtur për të dhe shumë e gëzuar”. “Reagimi im i dytë është se ne duhet…

ShowBiz

14/03/2014 08:56

Johansson është paraqitur për herë të parë në media, që nga spekulimet që thonin se ajo është shtatëzënë, edhe pse një gjë e tillë nuk është konfirmuar nga vet aktorja.

“Reagimi im i parë ishte se unë isha shumë e lumtur për të dhe shumë e gëzuar”.

“Reagimi im i dytë është se ne duhet t’i ndërrojmë planet tona për të ardhmen. Sidoqoftë, ne nuk do të ndryshojmë në tërësi skenarin tonë, që është gjëja kryesore për punën tonë”, kishte thënë producentja Feige për Collider.com

Johansson është paraqitur dje në Captain America për konferencë për shtyp, që e ka bërë për herë të parë që pas spekulimeve për shtatëzëninë e saj.