Problem mes Wilshere dhe Arsenal, kjo është arsyeja

Arsenali i ka ofruar katër vite rinovim me pagë prej 4 milionë funteve në vit, por agjentët e lojtarët kanë kërkuar 2 milionë euro më shumë.

Sport

08/04/2018 10:33

Kontrata e Jack Wilshere me Arsenalin skadon në fund të këtij edicioni dhe palët ende nuk kanë gjetur gjuhën e përbashkët për vazhdimin e saj.

Arsenali i ka ofruar katër vite rinovim me pagë prej 4 milionë funteve në vit, por agjentët e lojtarët kanë kërkuar 2 milionë euro më shumë.

Ende nuk ka ndonjë përgjigje zyrtare nga klubi nëse do të pranojë propozimin e futbollistit.

26-vjeçari po kërkohet nga disa skuadra tjera angleze.