Pro-rusët vranë gjashtë ushtarë ukrainas

Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës ka njoftuar se gjashtë ushtarë janë vrarë në një pritë nga rebelët pro-rusë në lindje të vendit.

Bota

13/05/2014 20:09

Sipas raportimit të REL, Ministria e Mbrojtjes ka theksuar se automjetet e ushtarëve janë sulmuar jashtë qytetit Kramatorsk me granata dhe me armë automatike.

Kramatorsk është njëri prej disa qyteteve lindore të Ukrainës, ku separatistët pro-rusë kanë marrë kontrollin.